Μουστάρδα Σκόνη - Ground Mustard Seeds
Η σκόνη μουστάρδας δημιουργείται από τους σπόρους του σιναπιού. Για να απελευθερώσει την γεύση της πρέπει να έρθει σε επαφή με το νερό, γι’ αυτό πριν χρησιμοποιηθεί πρέπει να την ανακατέψουμε με λίγο νερό, γάλα ξύδι και αφού το αφήσουμε για λίγο, το προσθέτουμε στο φαγητό.
Διατήρηση Μπαχαρικών: Διατηρείστε τα μπαχαρικά σε γυάλινα βάζα σε σκιερό, σκοτεινό και δροσερό μέρος. (Διατηρείται σε μέγιστη θερμοκρασία 21 ͦC & σχετική Υγρασία 65%)
- Ground Mustard Seeds
- Συμβατικό