Αρωματικό Έλαιο - Fragrance Oil Patisserie
Τα αρώματα χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καύση σε λύχνο ή ηλεκτρικό diffuser.
Ακόμη είναι κατάλληλο για χρήση σε reed diffuser μετά από αραίωση σε κατάλληλο διαλύτη για αρωματικά χώρου.
Κατάλληλο για χρήση σε:
-Κεριά
-Αρωματισμό χώρου
- Περιγραφή αρώματος:
- Οικογένεια αρώματος: chocolate
Απευθύνεται σε: άνδρες & γυναίκες
Νότα κορυφής (υψηλή νότα): sweet chocolate with the following aspects: rum, bisquit, butter cookies, caramel, wild forest berries jelly, chocolate with hazelnuts, honey, vanilla, coconut and mocca - Μεσαία νότα (νότα καρδιάς): sweet chocolate with the following aspects: rum, bisquit, butter cookies, caramel, wild forest berries jelly, chocolate with hazelnuts, honey, vanilla, coconut and mocca
Νότα βάσης (χαμηλή νότα): sweet chocolate with the following aspects: rum, bisquit, butter cookies, caramel, wild forest berries jelly, chocolate with hazelnuts, honey, vanilla, coconut and mocca
- Αρωματικά Έλαια
- Αρωματικά Έλαια
- Patisserie
- Αρωματισμός Χώρου Κεριά